Τι είναι το Patrasmarket.gr;

Το Patrasmarket.gr είναι μία ιστοσελίδα που δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες να διαφημίσουν προσφορές και εκπτώσεις που ισχύουν ανεξάρτητα από την ιστοσελίδα . Οποιαδήποτε παροχή ισχύει μόνο για τους χρήστες του Patrasmarket.gr θα φέρει ειδική σήμανση.

Όταν ενδιαφέρομαι για κάποια προσφορά πως μπορώ να την αποκτήσω;

Εάν η προσφορά δεν φέρει την ειδική σήμανση Patrasmarket προσφορά αρκεί μια τηλεφωνική συνεννόηση όπου αυτό απαιτείται και στη συνέχεια μια απλή επίσκεψη στο κατάστημα.

Τι είναι οι αποκλειστικά Patrasmarket προσφορές ;

Είναι προσφορές που ισχύουν μόνο για τα μέλη του Patrasmarket.gr και απαιτείται η προσκόμιση του ειδικού κουπονιού στο κατάστημα όπως και η τηλεφωνική συνεννόηση όπου αυτό απαιτείται.

Που πληρώνω για το κουπόνι μου;

Κανένα κουπόνι δεν απαιτεί πληρωμή. Αρκεί η εκτύπωση και η προσκόμιση του στο κατάστημα.

Γιατί η προσφορά λήγει στην ιστοσελίδα ενώ το κατάστημα την έχει όλο το έτος;

Όλες οι προσφορές έχουν μέγιστη διάρκεια προβολής στην ιστοσελίδα 1 μήνα για να ανανεώνεται συνεχώς το περιεχόμενο και να μην υπάρχει το φαινόμενο των ξεχασμένων προσφορών που δεν ισχύουν πια.

Τι συμβαίνει εάν πάω στο κατάστημα και η προσφορά δεν ισχύει;

Η ευθύνη για τις προσφορές που έχουν πάψει να ισχύουν , που δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα ή που παραπληροφορούν τους χρήστες βαραίνει τον εκάστοτε επιχειρηματία και θα εκτιμούσαμε πολύ να μας ενημερώνετε γι' αυτές τις περιπτώσεις.

Γιατί να γίνω μέλος στο Patrasmarket.gr;

Σαν μέλος του Patrasmarket.gr επωφελείστε των προσφορών που ισχύουν μόνο για τα μέλη μας και ενημερώνεστε με email για όλες τις καινούριες προσφορές εφόσον αποδεχτείτε να λαμβάνετε newsletter.

Γιατί να δώσω το email μου στο newsletter;

Καταχωρώντας το email σας στο newsletter μας ενημερώνεστε με email για όλες τις καινούριες προσφορές . Εάν είστε μέλος του Patrasmarket.gr δεν χρειάζεται να δώσετε ξανά το email σας θα λαμβάνετε τα ενημερωτικά email κανονικά εφόσον έχετε αποδεχτεί να λαμβάνετε newsletter κατά την εγγραφή σας

Σαν επαγγελματίας πως μπορώ να προβληθώ στην ιστοσελίδα σας;

Μπορείτε να προβληθείτε με δύο τρόπους:
Είτε με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας διαλέγοντας την επιλογή επαγγελματίας (πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες ) Είτε με ένα διαφημιστικό banner σε συγκεκριμένους χώρους της ιστοσελίδας ανεξάρτητα με το αν θέλετε να προβάλετε κάποια προσφορά (πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες )