Πώς δουλεύουμε;

Το Patrasmarket.gr έχει ως σκοπό να δημιουργήσει μία στενή επαφή μεταξύ των επαγγελματιών και των καταναλωτών. Οι επαγγελματίες μπορούν να καταχωρούν μόνοι τους τις προσφορές και εκπτώσεις τους και οι καταναλωτές με μια απλή περιήγηση στην ιστοσελίδα να ενημερώνονται για τις ευκαιρίες της πόλης τους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Φτιάξτε μόνοι σας τις προσφορές σας

Δίνουμε την δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να δημιουργούν μόνοι τους τις προσφορές τους, να τις ανανεώνουν και να τις επεξεργάζονται όποτε αυτοί επιθυμούν.
Κάντε την εγγραφή σας και αποκτήστε τους προσωπικούς σας κωδικούς για να έχετε εσείς τον απόλυτο έλεγχο.

Μέχρι 3 ενεργές προσφορές ταυτόχρονα

Μπορείτε να αποθηκεύσετε στον λογαριασμό σας όσες προσφορές επιθυμείτε. Υπάρχουν τέσσερα είδη προσφορών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και μπορείτε να έχετε μέχρι 3 ταυτόχρονα ενεργοποιημένες προσφορές.

Προσφορές για όλους ή με κουπόνι

Οι προσφορές σας μπορούν είτε να ισχύουν για όλους τους πελάτες του καταστήματος σας είτε να αφορούν μόνο τους επισκέπτες του Patrasmarket.gr με την χρήση του ειδικού κουπονιού.

Προβολή της επιχείρησης σας

Κάτω από κάθε δημοσιοποιημένη προσφορά σας, εμφανίζεται η προβολή της επιχείρησής σας. Διαμορφώστε την παρουσίαση της επιχείρησής σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Διαφήμιση

Διαθέτοντας προσφορά ή όχι έχετε την δυνατότητα να διαφημιστείτε στο Patrasmarket.gr σε κάποιον από τους διατιθέμενους χώρους διαφήμισης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Απλή περιήγηση

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για τις προσφορές που υπάρχουν. Στο Patrasmarket.gr δεν χρειάζεται να καταβάλετε κανένα χρηματικό ποσό για να επωφεληθείτε κάποιας προσφοράς.

Μέλος του Patrasmarket.gr

Με την εγγραφή σας γίνεστε μέλος του Patrasmarket και αποκτάτε πλέον την δυνατότητα εκτύπωσης και αποστολής στο email σας των κουπονιών που επιθυμείτε.

Εγγραφή στο newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα λαμβάνετε όλες τις καινούριες προσφορές στο email σας.